Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
TM6 TM5 TM31

Salmon in mushroom cream sauce with potatoes

4.1 (63 valoraciones )

Ingredientes

  • 500 g water
  • 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
  • 600 g potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
  • 10 g butter, plus extra for greasing
  • 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
  • 1 lemon, preferably organic, grated zest and juice
  • 1 pinch freshly ground pepper, plus extra to taste
  • 100 g shallots, cut in halves
  • 300 g button mushrooms, cut in slices
  • 50 g dry white wine
  • 50 g cream
  • 200 g spreadable cheese (e.g. Laughing Cow®)
    o 200 g cream cheese
  • 2 pinches ground nutmeg

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
2763 kJ / 660 kcal
Proteína
45 g
Carbohidratos
27 g
Grasa
48 g
Fibra
4 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas