Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Base
- 50 g butter, plus extra for greasing
- 100 g pecans (activated - see Tips)
- 100 g sunflower seeds (activated - see Tips)
- 2 tbsp desiccated coconut
- 2 tsp ground roasted wattleseed (optional - see Tips)
- 3 tsp honey (see Tips)
- ½ tsp ground cinnamon
Filling
- 250 g quark (see Tips)
- 400 g pouring (whipping) cream
- 120 g honey (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tbsp hot water
- 3 tsp gelatine powder
- ½ tsp Davidson plum powder (optional - see Tips)
Jelly topping
- 125 g fresh raspberries, plus extra to serve
- 250 g fresh strawberries, hulled, plus extra to serve
- 2 tsp Davidson plum powder (optional - see Tips)
- 20 g honey (see Tips)
- 1 ½ tbsp gelatine powder (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 704.6 kJ / 167.8 kcal
- Proteína
- 4.6 g
- Carbohidratos
- 7.7 g
- Grasa
- 13.1 g
- Fibra
- 1.7 g
En colecciones
Recetas alternativas
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min
Lemon meringue cupcakes
1h 30min
Hummus board with shredded lamb (Diabetes)
Ninguna calificación
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40min
Blackberry jam tarts
3h 45 min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Goat's cheese feta roulade
2h 45min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Saffron arancini
25h 25min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2h 10min