Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sponge
- 200 g blanched almonds
- 4 eggs
- 50 g light olive oil
- 80 g monkfruit sweetener (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 tsp gluten free baking powder
Chocolate coating
- 200 g water
- 50 g cocoa powder
- 25 g unsalted butter
- 100 g monkfruit sweetener
Assembly
- 120 g desiccated coconut, to coat
- 250 g pouring (whipping) cream
- 120 g sugar free strawberry jam (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1157.7 kJ / 276.7 kcal
- Proteína
- 6.1 g
- Carbohidratos
- 24.5 g
- Grasa
- 24.5 g
- Grasa saturada
- 10.9 g
- Fibra
- 6.9 g
- Sodio
- 58.2 mg
Recetas alternativas
Placki
40min
Baked pâté
3h
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 45min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1h 40min
Rose and Hibiscus Latte
10min
Chocolate Banana Cream Pie
40min
Crostini with mushrooms and fontina
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Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
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Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
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Mango Chia Pudding
4h 10min