Dispositivos y accesorios
Raw strawberry cheesecake
Prep. 15min
Total 7h 45min
12 portions
Ingredientes
Base
-
macadamia nuts130 g
-
pitted Medjool dates140 g
-
desiccated coconut70 g
-
salt¼ tsp
Filling
-
raw cashew nuts soaked (1 hour) and drained400 g
-
lemons flesh only100 g
-
pure maple syrup50 g
-
coconut oil120 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
balsamic vinegar1 tsp
-
water120 g
-
fresh strawberries250 g
-
fresh blueberries for garnishing40 g
-
goji berries for garnishing1 tbsp
-
flaked almonds (opcional) for garnishing1 tbsp
-
shredded coconut for garnishing1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
72.7 mg
Proteína
7.9 g
Calorías
1988 kJ /
473.3 kcal
Grasa
39.4 g
Fibra
5.9 g
Grasa saturada
16.6 g
Carbohidratos
21 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegetarian Kitchen
87 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Dark chocolate pecan bites
1h 5min
Plant-based béchamel sauce
10min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Vegan mayonnaise
15min
Stretchy melty cheese
20min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5min
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8h 20min
Rice crisp bars
1h 10min
Chocolate tofu mousse pots
1h 10min
Blueberry crumble slice
1h 15min
Healthy banana bread
1h 15min