Dispositivos y accesorios
Pasta Fagioli Soup
Prep. 5min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
bacon chopped (¼ in.)8 oz
-
red onion quartered4 oz
-
celery in pieces (2 in.)1 oz
-
carrots in pieces (2 in.)1 oz
-
tomato paste1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided2 - 3 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided10 oz
-
vegetable stock32 oz
-
ditalini pasta5 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
Parmesan cheese (opcional) grated2 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
439.9 mg
Proteína
17.3 g
Calorías
2075.8 kJ /
496.1 kcal
Grasa
27 g
Fibra
5.8 g
Grasa saturada
8.2 g
Carbohidratos
46.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Satisfying Soups
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Guacamole
5min
Folded Herb Bread
Ninguna calificación
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Cacio e Pepe
30min
Tomato Bread Pudding
30min
Ham and Béchamel Croquettes
9h 50min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Thai Curry Noodles
25min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
New England Clam Chowder
45min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min