Dispositivos y accesorios
Pasta "alla Norma"
Prep. 10min
Total 50min
6 portion
Ingredientes
-
eggplants (approx. 24.5 - 25 oz) cubed (approx. ¾ in.)2
-
salt divided2 ½ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to sauté1 oz
-
garlic cloves2
-
17 ½ oz canned whole tomatoesplum tomatoes ripe, peeled, quartered, deseeded28 oz
-
sugar1 pinch
-
fresh basil leaves only, dried and hand torn, divided4 sprigs
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
water53 oz
-
pasta dry, e.g. farfalle (bow tie pasta)10 ½ oz
-
3 ½ oz ricotta al forno, drainedricotta salata drained3 ½ oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10 g
Calorías
1264 kJ /
302 kcal
Grasa
9 g
Fibra
8 g
Carbohidratos
50 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Italian Pasta
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Lemon Sorbet
8h 30min
Ratatouille
40min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1h
Vegetable Soup
35min
Chicken Soft Tacos with Fruit Salsa
25min
Florentine-style Spelt Pizza - Pizza fiorentina con farina di farro
1h 20min
Immune Booster
10min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Risotto with Spinach and Peas
30min
Risotto with Broccolini
35min
Eggplant and Tomato Pasta
45min