Dispositivos y accesorios
Bucatini amatriciana
Prep. 15min
Total 45min
4 portion
Ingredientes
-
Pecorino Romano in chunks (3 cm)40 g
-
red chilli1
-
extra virgin olive oil20 g
-
pancetta diced (2 cm)150 g
-
300 g crushed tomatoes, cannedpeeled tomatoes canned400 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground1 pinch
-
pasta (bucatini, spaghetti or linguine)360 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
21.4 g
Calorías
2197 kJ /
525 kcal
Grasa
20.6 g
Fibra
3.3 g
Carbohidratos
67.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mediterranean Cuisine
67 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
Beer Brats with Onions and Peppers
4h 15min
Grated Carrot Salad
10min
Tuna dip
15min
Tomato and Feta Pasta
50min
Steamed bánh mì burgers with pickled carrots
45min
Pasta Amatriciana
30min
Karpatka
10h
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40min
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min