Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 32 oz water
- 1 tbsp salt
- 17 oz eggplant, cut into pieces (½ in.) (approx. 1 lg. eggplant)
- 10 sprigs fresh parsley, leaves and tender stems
- 12 fresh basil leaves, plus extra to garnish
- 7 oz onion, halved (approx. 1 med. onion)
- 3 oz celery, cut into 1 in. pieces (approx. 3 stalks)
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 can diced tomatoes (14.5 oz), drained
- 1 oz red wine vinegar
- 10 oz red bell pepper, seeds removed and cut into pieces (½ in.) (approx. 1 pepper)
- 2 oz pitted Kalamata olives
- 1 oz capers, rinsed and drained
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper
- 1 oz toasted pine nuts, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 638 kJ / 152.5 kcal
- Proteína
- 3.5 g
- Carbohidratos
- 15.9 g
- Grasa
- 9.5 g
- Grasa saturada
- 1 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sodio
- 1526.7 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Minestrone
45min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Chicken Stew with Cannellini Beans
35 min
Borscht
25 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Greek Vegetables
1h
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Pasta Fagioli Soup
40 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min