Carrot Ginger Soup
TM5 TM6

Carrot Ginger Soup

3.6 (157 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 tsp curry powder
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp ground coriander
  • 1 in. fresh ginger, peeled and sliced
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 20 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
  • 28 oz water
  • 1 heaping tbsp homemade vegetable stock base
    o 1 heaping tbsp vegetable stock paste
  • 1 oz coconut oil
  • salt, to season, to taste
  • pumpkin seeds, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
529.3 kJ / 126.5 kcal
Proteína
1 g
Carbohidratos
10 g
Grasa
9.8 g
Grasa saturada
4.8 g
Fibra
3 g
Sodio
72.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas