Dispositivos y accesorios
Gezouten-Karamelijs
Prep. 25min
Total 14h
8 porties
Ingredientes
Gezouten-karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
room min. 30% vet200 g
-
water1030 g
-
ongezouten boter koud, indien mogelijk in één stuk (ong. 60 x 40 x 10 mm)30 g
-
citroensap1 theelepel
-
zout1 tl
-
azijn50 g
IJs
-
vanillestokje½
-
volle melk600 g
-
room min. 30% vet200 g
-
suiker30 g
-
eierdooiers6
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porties
Proteína
7 g
Calorías
2034 kJ /
486 kcal
Grasa
33 g
Fibra
0 g
Carbohidratos
40 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Vanillevla met rabarber
50min
Gember schillen
Ninguna calificación
Glazuur
5min
Carnaval maskers
1h 45min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1h 20min
Nougat-koekjes
Ninguna calificación
Basis brooddeeg
5min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Karamelsaus
1h 30min
Aardbeienjam
1h 5min