Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
TM6

Red Pepper and Tomato Soup (TM6)

4.8 (574 valoraciones )

Ingredientes

  • 40 g lentils
    o rice
  • 2 garlic cloves
  • 50 g onions, quartered
  • 200 g red peppers, quartered (approx. 2 peppers)
  • 50 g olive oil
  • 400 g ripe tomatoes, cut in pieces (2 cm)
    o tinned chopped tomatoes
  • 400 g water
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra for sprinkling
  • ¼ tsp ground cayenne pepper (opcional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
784 kJ / 187.4 kcal
Proteína
4.1 g
Carbohidratos
15.1 g
Grasa
12.9 g
Grasa saturada
1.8 g
Fibra
3.7 g
Sodio
483.4 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas