Dispositivos y accesorios
Asparagus Risotto
Prep. 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
asparagus250 g
-
shallots halved50 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine200 g
-
risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)250 g
-
boiling water450 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
freshly ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
521.4 mg
Proteína
11.3 g
Calorías
1790.5 kJ /
427.9 kcal
Grasa
13.3 g
Fibra
1.8 g
Grasa saturada
5.9 g
Carbohidratos
56.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Demo
19 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Risotto
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Mushroom Risotto
30min
Creamy Courgette Soup
25min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Courgette and Feta Risotto
30min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Pea and Mint Risotto
40min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min