Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Proteína
- 1.9 g
- Carbohidratos
- 49.5 g
- Grasa
- 2.7 g
- Grasa saturada
- 0.2 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sodio
- 4.3 mg
Recetas alternativas
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30min
Sunrise margarita (non-alcholic)
10min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35min
Cheesecakes in jars
4h
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55min
Coffee semifreddo
6h 30min
Parmesan cheese crisps
15min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min