Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Proteína
- 1.9 g
- Carbohidratos
- 49.5 g
- Grasa
- 2.7 g
- Grasa saturada
- 0.2 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sodio
- 4.3 mg
Recetas alternativas
Almond biscotti
1h 10min
Pineapple lime sorbet
3h 10min
Pimm's sabayon with strawberries
20min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1h 30min
Tiramisu
5h 20 min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3h 35min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2h
Apple and cranberry farro salad
35min
Veal involtini
35min
Savoiardi with mango and passionfruit
2h 10min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Marzipan
10min