Dispositivos y accesorios
Kyllingcurry i Thai-stil
Prep. 20min
Total 40min
4 porsjoner
Ingredientes
-
hvitløksfedd1
-
løk50 - 100 g
-
salt½ - 1 ts
-
vegetabilsk olje30 g
-
rød currypaste50 - 100 g
-
kokosmelk200 g
-
vann200 g
-
poteter, koke skrellet, delt i små biter400 g
-
gulrøtter delt i små biter100 g
-
kyllingbryst, uten skinn delt i terninger (3 cm)600 g
-
grønne erter, frosne150 g
-
koriander, fersk kun blader, til pynt2 - 3 kvister
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
42 g
Calorías
1914 kJ /
459 kcal
Grasa
20 g
Fibra
6.2 g
Carbohidratos
27 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kokebok
158 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kung Pao kylling
Ninguna calificación
Tradisjonell østerriksk gulasj
Ninguna calificación
Pulled pork burger
Ninguna calificación
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Ninguna calificación
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Ninguna calificación
Pastasaus av skinke og purre
Ninguna calificación
Biff i stout
Ninguna calificación
Kroningskylling
Ninguna calificación
Tandoori kyllingwraps
Ninguna calificación
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Ninguna calificación
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Ninguna calificación
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Ninguna calificación