Dispositivos y accesorios
Kjøttpai med øl
Prep. 30min
Total 1h 40min
4 porsjoner
Ingredientes
Oksekjøtt og ølfyll
-
olivenolje40 g
-
oksekjøtt (til stuing), ternet (2 cm)600 g
-
salt1 ts
-
pepper, malt2 klype
-
løk delt i biter150 g
-
purreløk kuttet i skiver150 g
-
maisstivelse15 g
-
vann250 g
-
mørkt øl330 g
-
timianblader, ferske1 ts
-
Worcestershire saus1 ss
-
½ kjøttbuljong terning (til 0.5 l)kjøttbuljongpaste½ ts
Deig og samling
-
hvetemel150 g
-
smør kaldt, ternet65 g
-
egg, medium1
-
salt½ ts
-
eggeplomme lett pisket, til pensling1
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
39 g
Calorías
2711 kJ /
647 kcal
Grasa
35 g
Fibra
3.3 g
Carbohidratos
36 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kokebok
158 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kung Pao kylling
Ninguna calificación
Tradisjonell østerriksk gulasj
Ninguna calificación
Pulled pork burger
Ninguna calificación
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Ninguna calificación
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Ninguna calificación
Pastasaus av skinke og purre
Ninguna calificación
Biff i stout
Ninguna calificación
Kroningskylling
Ninguna calificación
Tandoori kyllingwraps
Ninguna calificación
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Ninguna calificación
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Ninguna calificación
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Ninguna calificación