Dispositivos y accesorios
Andrebryst med appelsinsaus, potetmos og grønne bønner
Prep. 35min
Total 1h 10min
2 porsjoner
Ingredientes
-
sjalottløk delt i to40 g
-
hvitløksfedd1
-
ingefær, fersk skrellet, tynne skiver (2 mm)20 g
-
60 g appelsinmarmeladeSeville appelsinmarmelade60 g
-
timian, fersk blader1 klype
-
olivenolje20 g
-
20 g sherryeddikbalsamico20 g
-
portvin50 g
-
vann550 g
-
salt1 ts
-
svart pepper, nykvernet juster etter smak½ ts
-
andebryst, uten skinn og bein (ca. 150-200 g hver) (se tips)2
-
poteter, melne skrellet, delt i små biter (1 cm)350 g
-
paprika krydder, søtt½ ts
-
smør30 g
-
melk120 g
-
grønne bønner, ferske kuttet i biter (2 cm) hvis nødvendig120 - 150 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
43 g
Calorías
3136 kJ /
750 kcal
Grasa
33 g
Fibra
4.4 g
Carbohidratos
60 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kokebok
158 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kung Pao kylling
Ninguna calificación
Tradisjonell østerriksk gulasj
Ninguna calificación
Pulled pork burger
Ninguna calificación
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Ninguna calificación
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Ninguna calificación
Pastasaus av skinke og purre
Ninguna calificación
Biff i stout
Ninguna calificación
Kroningskylling
Ninguna calificación
Tandoori kyllingwraps
Ninguna calificación
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Ninguna calificación
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Ninguna calificación
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Ninguna calificación