Dispositivos y accesorios
Béarnaisesaus
Prep. 10min
Total 15min
380 gram
Ingredientes
-
sjalottløk delt i to50 g
-
estragon, fersk kun blader1 kvist
-
tørr hvitvin50 g
-
hvitvinseddik (helst estragoneddik)1 ss
-
smør, usaltet delt i biter200 g
-
eggeplomme4
-
salt1 ts
-
malt svart pepper1 klype
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 380 gram
Proteína
15 g
Calorías
7666 kJ /
1833 kcal
Grasa
192 g
Fibra
0.9 g
Carbohidratos
2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kokebok
158 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Persillepesto med stekt rød pepper
Ninguna calificación
Bønnedip med soltørket tomat
Ninguna calificación
Kremet saus med sopp og hvitvin
Ninguna calificación
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Ninguna calificación
Kewpie-majones
Ninguna calificación
Obatzter (ostepålegg)
Ninguna calificación
Ovnsbakt paté
3h
Svart tahini- og rødbethummus
Ninguna calificación
BBQ-saus
Ninguna calificación
Enkel urtesaus
Ninguna calificación
Glutenfri brødsaus
Ninguna calificación