Dispositivos y accesorios
Kremet saus med sopp og hvitvin
Prep. 10min
Total 30min
600 g
Ingredientes
-
steinsopp, tørket12 g
-
vann30 g
-
portobellosopp, fersk grovhakket i biter100 g
-
sjalottløk delt i to60 g
-
smør kaldt, delt i biter50 g
-
tørr hvitvin120 g
-
kyllingkraft200 g
-
matfløte, ca 18% fett125 g
-
salt¼ - ½ ts
-
svart pepper, nykvernet2 klyper
-
hvetemel25 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 600 g
Sodio
1636 mg
Proteína
13 g
Calorías
3309 kJ /
789 kcal
Grasa
62 g
Fibra
10.3 g
Grasa saturada
49 g
Carbohidratos
27 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Min Kokebok
158 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Persillepesto med stekt rød pepper
Ninguna calificación
Bønnedip med soltørket tomat
Ninguna calificación
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Ninguna calificación
Kewpie-majones
Ninguna calificación
Obatzter (ostepålegg)
Ninguna calificación
Ovnsbakt paté
3h
Svart tahini- og rødbethummus
Ninguna calificación
BBQ-saus
Ninguna calificación
Enkel urtesaus
Ninguna calificación
Glutenfri brødsaus
Ninguna calificación
Enkel kalkunsaus
Ninguna calificación