Dispositivos y accesorios
BBQ-saus
Prep. 10min
Total 50min
1 porsjon
Ingredientes
-
løk, gul (ca. 120 g), delt i to1
-
hvitløksfedd1
-
tomatsaus (glutenfri - se tips)250 g
-
cider eddik50 g
-
honning50 g
-
brunt sukker100 g
-
Worcestershire saus (glutenfri - se tips)2 ss
-
vann60 g
-
paprikakrydder½ ts
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
576 mg
Proteína
5.4 g
Calorías
3275 kJ /
772 kcal
Grasa
12 g
Fibra
8.2 g
Grasa saturada
1.5 g
Carbohidratos
162.38 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenfri mat
94 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Persillepesto med stekt rød pepper
Ninguna calificación
Bønnedip med soltørket tomat
Ninguna calificación
Kremet saus med sopp og hvitvin
Ninguna calificación
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Ninguna calificación
Kewpie-majones
Ninguna calificación
Obatzter (ostepålegg)
Ninguna calificación
Ovnsbakt paté
3h
Svart tahini- og rødbethummus
Ninguna calificación
Enkel urtesaus
Ninguna calificación
Glutenfri brødsaus
Ninguna calificación
Enkel kalkunsaus
Ninguna calificación