Dispositivos y accesorios
Glutenfri brødsaus
Prep. 5min
Total 35min
6 porsjoner
Ingredientes
-
løk delt i fire100 g
-
laurbærblader, tørkede2
-
hvitløksfedd4
-
melk600 g
-
nelliker4
-
svarte pepperkorn5
-
smør, usaltet i terninger30 g
-
sellerirot skrelt, i terninger (1 cm)700 g
-
havsalt eller etter smak½ ts
-
hvit pepper eller etter smak2 klyper
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
278 mg
Proteína
5 g
Calorías
522 kJ /
125 kcal
Grasa
6 g
Fibra
5 g
Grasa saturada
4 g
Carbohidratos
9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenfri jul
8 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Persillepesto med stekt rød pepper
Ninguna calificación
Bønnedip med soltørket tomat
Ninguna calificación
Kremet saus med sopp og hvitvin
Ninguna calificación
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Fiskerogndip (Taramasalata)
Ninguna calificación
Kewpie-majones
Ninguna calificación
Obatzter (ostepålegg)
Ninguna calificación
Ovnsbakt paté
3h
Svart tahini- og rødbethummus
Ninguna calificación
BBQ-saus
Ninguna calificación
Enkel urtesaus
Ninguna calificación
Enkel kalkunsaus
Ninguna calificación