Sous-vide octopussalade
TM6

Sous-vide octopussalade

(Ninguna valoración)

Ingredientes

  • 600 g octopus, de tentakels (2-2,5 cm dik)
  • 1 el paprikapoeder
  • 60 g olijfolie
  • ½ tl zout
  • 2 teentjes knoflook, gehakt
  • 2 gedroogde laurierbladeren
  • 1600 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
  • 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
  • 120 g wortelen, in staafjes (0,5 x 5 cm)
  • 100 g rode uien, gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)
  • 80 g groene paprika, in staafjes (0,5 x 5 cm)
  • 80 g rode paprika, in staafjes (0,5 x 5 cm)
  • 15 g witte azijn
  • 5 g verse peterseliebladeren

Inf. nutricional
por 1 portie
Calorías
1177 kJ / 281 kcal
Proteína
25 g
Carbohidratos
6 g
Grasa
17 g
Grasa saturada
2.5 g
Fibra
2.3 g
Sodio
594 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas