Dispositivos y accesorios
Sous-vide octopussalade
Prep. 30min
Total 8h
4 portie
Ingredientes
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
594 mg
Proteína
25 g
Calorías
1177 kJ /
281 kcal
Grasa
17 g
Fibra
2.3 g
Grasa saturada
2.5 g
Carbohidratos
6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide koken
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Tumis Buncis
Ninguna calificación
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Ninguna calificación
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Ninguna calificación
Geluksbal-raketspiezen
Ninguna calificación
Pierogi met vlees
1h
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Ninguna calificación
Maanzaad-mayonaise
Ninguna calificación
250 g sjalot kleuren
Ninguna calificación
Soja yoghurt
12h 15min
Gevulde veggieslakken
45min
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Walnoot Brittle
1h 30min