
Dispositivos y accesorios
Ondeh-Ondeh Cupcakes
Prep. 15min
Total 1h 15min
12 portions
Ingredientes
Pandan Cupcakes
-
unsalted butter room temperature, in pieces6 ½ oz
-
granulated sugar8 ½ oz
-
large eggs room temperature3
-
pandan paste1 tsp
-
cake flour10 ½ oz
-
baking powder1 tsp
-
salt½ tsp
-
coconut milk6 ½ oz
Salted Gula Melaka Caramel
-
palm sugar, gula melaka cut into small pieces7 oz
-
water2 oz
-
pandan leaves (opcional) knotted2
-
unsalted butter1 ½ oz
-
coconut milk2 oz
-
salt½ tsp
Coconut Whipped Frosting
-
confectioners sugar3 oz
-
powdered coconut milk3 ½ oz
-
heavy whipping cream cold14 oz
-
toasted coconut (opcional) flakes, to garnish
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
589 kcal /
2465 kJ
Proteína
5 g
Grasa
36 g
Carbohidratos
65 g
Fibra
0.5 g
Grasa saturada
24 g
Sodio
263 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Consultant Favorites
15 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos