Ondeh-Ondeh Cupcakes

Ondeh-Ondeh Cupcakes

4.6 25 valoraciones
Prep. 15min
Total 1h 15min
12 portions

Ingredientes

Pandan Cupcakes
  • unsalted butter room temperature, in pieces
    6 ½ oz
  • granulated sugar
    8 ½ oz
  • large eggs room temperature
    3
  • pandan paste
    1 tsp
  • cake flour
    10 ½ oz
  • baking powder
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • coconut milk
    6 ½ oz
Salted Gula Melaka Caramel
  • palm sugar, gula melaka cut into small pieces
    7 oz
    7 oz coconut sugar, cut into small pieces
  • water
    2 oz
  • pandan leaves (opcional) knotted
    2
  • unsalted butter
    1 ½ oz
  • coconut milk
    2 oz
  • salt
    ½ tsp
Coconut Whipped Frosting
  • confectioners sugar
    3 oz
  • powdered coconut milk
    3 ½ oz
  • heavy whipping cream cold
    14 oz
  • toasted coconut (opcional) flakes, to garnish

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 589 kcal / 2465 kJ
Proteína 5 g
Grasa 36 g
Carbohidratos 65 g
Fibra 0.5 g
Grasa saturada 24 g
Sodio 263 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...