Dispositivos y accesorios
Sous-vide peren met kaneel
Prep. 20min
Total 2h 5min
4 porties
Ingredientes
-
Williams peren geschild, gehalveerd en klokhuis verwijderd4
-
kristalsuiker120 g
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
amandelschilfers geroosterd
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
3 mg
Proteína
2 g
Calorías
1024 kJ /
244 kcal
Grasa
3 g
Fibra
5.6 g
Grasa saturada
0.3 g
Carbohidratos
48 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sous-vide koken
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Pindakaas
5min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Kippenbouillonpasta
45min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Ninguna calificación
Koken van langkorrelige bruine rijst
Ninguna calificación
Koken van bulgur
35min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1h 20min
Knoflook en uien glaceren
Ninguna calificación
200 g ui karameliseren
40min
200-300 g ui glaceren
Ninguna calificación
Asperges en prosciutto cannoli
Ninguna calificación
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min