
Dispositivos y accesorios
Carrot Crêpes with Tomato Sauce
Prep. 20min
Total 1h
4 portion
Ingredientes
-
mozzarella cut in pieces (2 cm)100 g
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
milk400 g
-
carrot cut in pieces (2 cm)200 g
-
medium eggs3
-
plain flour (see tip)100 g
-
olive oil plus extra for frying40 g
-
fine sea salt½ tsp
-
shallot (approx. 40 g), halved1
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves plus extra for garnish5 g
-
cherry tomatoes cut in halves300 g
-
water50 g
-
tomato purée10 g
-
fine sea salt1 - 2 pinch
-
ground black pepper1 - 2 pinch
-
baby spinach, fresh100 g
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
501 kcal /
2099 kJ
Proteína
24 g
Grasa
31 g
Carbohidratos
29 g
Fibra
4.5 g
Grasa saturada
14 g
Sodio
681 mg
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Cookidoo Kids Picnic
6 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Beetroot and Halloumi Burgers
1h
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1h 45min
Happy Veggie Empanadas
1h 10min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Veggie Rolls
45min
Tomato Pie
3h
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Green Pancakes with Ham and Cheese
55min
Potato Base Pizza
1h 5min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9h 25min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min