Versiones compatibles
Pasta with Hearty Vegetable Sauce
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Vegetable Sauce
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 50 g onion, quartered
- 60 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 60 g courgette, cut in pieces (2 cm)
- 60 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 4 fresh basil leaves
- 1 Tbsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pasta
- 320 g short dried pasta (eg. penne)
- 1200 g water
- 10 g extra virgin olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1878.3 kJ / 449.3 kcal
- Proteína
- 11.5 g
- Carbohidratos
- 67.2 g
- Grasa
- 13.3 g
- Grasa saturada
- 2.3 g
- Fibra
- 5.5 g
- Sodio
- 2459.8 mg
Recetas alternativas
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Vegetable pasta sauce
40min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40min
Vegetable Soup
35min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min
Vegetable Curry with Rice
50min
Vegetable pasta sauce
40min
Vegetarian Chilli
1h 5min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Lasagne with Vegetable Ragu
1h 10min
Sweet Potato Curry
30min