Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Turkey Roulades, Rice and Vegetables
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g long grain rice
- 1200 g water
- 600 g turkey escalopes
- 160 g sundried tomato pesto
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp sweet paprika
- 1 red pepper, cut in pieces (2 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
- 200 g chestnut mushrooms, quartered
Herb Sauce
- 100 g sour cream
- 50 g plain flour
- 15 g fresh mixed herbs (e.g. parsley or basil)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2461 kJ / 588 kcal
- Proteína
- 43.6 g
- Carbohidratos
- 54.3 g
- Grasa
- 21.9 g
En colecciones
Recetas alternativas
Stuffed vegetables
1h 5min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30min
Meat Loaf
1h 20min
Baked spinach and eggs
35min
Pizza Margherita
2h 10min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Stuffed Vegetables
1h 5min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min