Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Turkey Roulades, Rice and Vegetables
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
o 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g long grain rice
- 1200 g water
- 600 g turkey escalopes
- 160 g sundried tomato pesto
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp sweet paprika
- 1 red pepper, cut in pieces (2 cm)
- 300 g courgettes, cut in pieces (2 cm)
- 200 g chestnut mushrooms, quartered
Herb Sauce
- 100 g sour cream
- 50 g plain flour
- 15 g fresh mixed herbs (e.g. parsley or basil)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2461 kJ / 588 kcal
- Proteína
- 43.6 g
- Carbohidratos
- 54.3 g
- Grasa
- 21.9 g
En colecciones
Recetas alternativas
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min
Chilli con carne
40min
Cevapcici with Tzatziki Sauce
30min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Chicken Provencale
1h
Colourful Tuna Rice Salad
40min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Chicken Étouffée
45min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Pork with Spinach Lentils
20min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min