Tagliatelle med gresskar

Tagliatelle med gresskar

5.0 1 valoración
Prep. 15min
Total 1h 10min
8 porsjoner

Ingredientes

  • parmesanost delt i biter (2 cm)
    50 g
  • "extra virgin" olivenolje pluss ekstra til smøring
    40 g
  • blandede grønnsaker (feks. stangselleri, gulrot og løk), delt i biter (2-3 cm)
    100 g
  • vann til å koke pasta
  • havsalt
    3 ts
  • kalvekjøttdeig delt i biter
    400 g
    400 g oksekjøttdeig, delt i biter
  • malt svart pepper
    1 klype
  • pasta, tagliatelle
    320 g
  • tørr hvitvin
    60 g
  • løk delt i fire
    50 g
  • baconterninger (1-2 cm)
    100 g
  • gresskarkjøtt delt i biter (2-3 cm)
    700 g
  • mozzarella delt i biter (2-3 cm)
    200 g

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 porsjon

Proteína 26.4 g
Calorías 1832 kJ / 438 kcal
Grasa 24.8 g
Carbohidratos 27.3 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...

Mostrar todo