Dispositivos y accesorios
Gnocchi med Taleggio ost
Prep. 45min
Total 1h 40min
6 porsjoner
Ingredientes
-
parmesanost delt i biter (2 cm)35 g
-
vann1000 g
-
poteter, melne skrelt, delt i skiver (0.5 cm)370 g
-
gresskarkjøtt i terninger (2-3 cm)225 g
-
hvetemel80 g
-
sitronskall1 - 2 stykker
-
hvetemel pluss ekstra for dryssing580 g
-
egg, medium1
-
havsalt3 ½ ts
-
smør, usaltet25 g
-
melk300 g
-
Taleggio ost i biter150 g
-
gressløk, fersk hakket2 - 3
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
21.6 g
Calorías
2600 kJ /
622 kcal
Grasa
15.2 g
Carbohidratos
99.6 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gresskar
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kylling Penne med safran
Ninguna calificación
Makaronigrateng med flaskegresskar
Ninguna calificación
Kylling-tagliatelle med pesto
Ninguna calificación
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Ninguna calificación
Pasta med tomat og aubergine
45min
Kremet ertepasta
Ninguna calificación
Rekelinguine med krabbe
Ninguna calificación
Squashpasta med røkt laks
Ninguna calificación
Ravioli med reke og asparges basilikum
Ninguna calificación
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Ninguna calificación
Vegetarlasagne
Ninguna calificación
Makaronigrateng
Ninguna calificación