Glutenfrie rødbetblinis med pepperotkrem og kreps
TM6 TM5

Glutenfrie rødbetblinis med pepperotkrem og kreps

( Ninguna valoración )

Ingredientes

Rødbetblinis

  • 2 egg, medium separerte
  • 280 g rødbet, kokt skrelt, delt i biter (2 cm)
  • 170 g yoghurt naturell
  • 120 g bokhvetemel
  • 1 ts glutenfritt bakepulver
  • ½ ts havsalt
  • 2 klyper malt svart pepper
  • 1 ss olivenolje til steking, pluss ekstra etter behov

Pepperotkrem

  • 6 kvister persille, fersk kun blader
  • 100 g crème fraîche, min 30% fett
  • ½ ss pepperrot, malt, kremet
  • ¼ ts havsalt
  • 1 klype malt svart pepper

Servering

  • 100 g krepsehaler, kokte, skrelte

Inf. nutricional
por 1 stykke
Calorías
36 kcal / 148 kJ
Proteína
1.6 g
Grasa
1.8 g
Carbohidratos
3 g
Fibra
0.5 g
Grasa saturada
0.9 g
Sodio
70 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo