
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Hjemmelaget majones
-
250
g druekjerneolje romtemperert
o 250 g nøytral olje feks. saflorolje, rapsolje, romtemperert - 1 eggeplomme romtemperert
-
15
g hvitvinseddik
o 15 g hvit eddik - 1 ts vann
- 1 ts dijon sennep
- ½ ts salt
- 1 klype hvit pepper
Hardkokte egg
- 6 egg, store (63-73 g) kjøleskapskalde
- vann til å fylle opptil 1 liters merket
- vann, kaldt for å avkjøle eggene
- isbiter 2 store brett
Fyll
- 7 g dijon sennep
- 7 g sjalottløk finhakket
-
3 - 5
dråper sterk saus, type Tabasco
o 1 klype kajennepepper - svart pepper, nykvernet etter smak
- salt til å krydre, etter smak
- paprikakrydder til pynt
- gressløk, fersk hakket, til pynt
- Inf. nutricional
- por 1 stykke
- Calorías
- 237.7 kcal / 994.5 kJ
- Proteína
- 4.5 g
- Grasa
- 24.4 g
- Carbohidratos
- 0.4 g
- Fibra
- 0.1 g
- Grasa saturada
- 3.2 g
- Sodio
- 157 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Valnøttkaker med koriandersalsa og mais
Ninguna calificación
Blomkål- og fennikelnuggets med ajvar
Ninguna calificación
Rød linsetofu
8h 30min
Walisisk toast med søt sylteagurk
Ninguna calificación
Minitaco med scampi og vårgrønt
Ninguna calificación
Temaki sushi (TM6)
Ninguna calificación
Kringler
1h 35min
Klassisk Flammkuchen
1h
Soyamelk og dampede boller
Ninguna calificación
Vietnamesiske kjøttboller med chilisaus
Ninguna calificación
Gule egg
Ninguna calificación
Brød med egg og soltørkede tomater
Ninguna calificación