Coq au vin blanc med polentamadeleines
TM6 TM5 TM31

Coq au vin blanc med polentamadeleines

( Ninguna valoración )

Ingredientes

Coq au vin blanc

  • 4 kyllinglår med skinn og bein
  • 12 sjalottløk skrelt
  • 200 g filetbacon, i skiver delt i biter (2 cm)
  • 2 kvister timian, fersk kun blader
  • 1 kvist rosmarin, fersk kun blader
  • 1 ts salt
  • pepper, fersk kvernet etter smak
  • 200 g hvitvin
  • ½ ts kyllingbuljongpaste (se tips)
  • 100 g vann
  • 6 kvister flatbladet persille, fersk kun blader
  • 3 hvitløksfedd
  • 200 g brun sopp, fersk delt i fire
  • 20 g smør, saltet

Polentamadeleines

  • 20 g smør, saltet pluss ekstra til smøring
  • 12 salvieblader, ferske
  • 40 g parmesanost delt i biter (3 cm)
  • 70 g polentamel (se tips)
  • 2 ss glutenfri melblanding (se tips)
  • ¼ ts natron
  • ¼ ts salt
  • 1 klype malt svart pepper
  • 1 egg
  • 120 g kjernemelk

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
956.3 kcal / 4016.3 kJ
Proteína
74.1 g
Grasa
65.1 g
Carbohidratos
16.6 g
Fibra
3.9 g
Grasa saturada
24.8 g
Sodio
2088 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo