
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Coq au vin blanc
- 4 kyllinglår med skinn og bein
- 12 sjalottløk skrelt
- 200 g filetbacon, i skiver delt i biter (2 cm)
- 2 kvister timian, fersk kun blader
- 1 kvist rosmarin, fersk kun blader
- 1 ts salt
- pepper, fersk kvernet etter smak
- 200 g hvitvin
- ½ ts kyllingbuljongpaste (se tips)
- 100 g vann
- 6 kvister flatbladet persille, fersk kun blader
- 3 hvitløksfedd
- 200 g brun sopp, fersk delt i fire
- 20 g smør, saltet
Polentamadeleines
- 20 g smør, saltet pluss ekstra til smøring
- 12 salvieblader, ferske
- 40 g parmesanost delt i biter (3 cm)
- 70 g polentamel (se tips)
- 2 ss glutenfri melblanding (se tips)
- ¼ ts natron
- ¼ ts salt
- 1 klype malt svart pepper
- 1 egg
- 120 g kjernemelk
- Inf. nutricional
- por 1 porsjon
- Calorías
- 956.3 kcal / 4016.3 kJ
- Proteína
- 74.1 g
- Grasa
- 65.1 g
- Carbohidratos
- 16.6 g
- Fibra
- 3.9 g
- Grasa saturada
- 24.8 g
- Sodio
- 2088 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Kung Pao kylling
Ninguna calificación
Tradisjonell østerriksk gulasj
Ninguna calificación
Pulled pork burger
Ninguna calificación
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Ninguna calificación
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Ninguna calificación
Pastasaus av skinke og purre
Ninguna calificación
Biff i stout
Ninguna calificación
Kroningskylling
Ninguna calificación
Tandoori kyllingwraps
Ninguna calificación
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Ninguna calificación
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Ninguna calificación
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Ninguna calificación