Paier med kylling og purre
TM31 TM5 TM6

Paier med kylling og purre

(Ninguna valoración)

Ingredientes

Paifyll

  • 800 g vann
  • 1 ss kyllingbuljongpaste (se tips)
  • 500 g purreløk ; grønn del delt i biter; hvit del delt i skiver (1 cm) og satt til side
  • 1 gulrot, delt i biter
  • 2 kvister flatbladet persille, fersk, kun blader
  • ½ ts svart pepperkorn
  • 1 laurbærblad, tørket
  • 700 g kyllinglår, uten skinn, uten bein
  • 60 g smør, saltet
  • 2 kvister timian, fersk, kun blader
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts malt svart pepper
  • 200 g kremfløte, 35 % fett
  • 30 g maisstivelse

Deig

  • 50 g cheddarost (moden)
  • 400 g glutenfri melblanding (se tips)
  • 200 g smør, usaltet
  • 1 ts xanthan gum
  • 1 ts salt
  • 1 egg
  • 40 g grov sennep (glutenfri)
  • 3 ss vann
  • pilerotmel, til dryssing
  • 1 eggeplomme

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
3933.5 kJ / 936.5 kcal
Proteína
32.5 g
Carbohidratos
62.7 g
Grasa
60.3 g
Grasa saturada
35.4 g
Fibra
7.4 g
Sodio
1330.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas