Morokkansk lam med pilaf
TM6 TM5 TM31

Morokkansk lam med pilaf

( Ninguna valoración )

Ingredientes

Morokkansk lam

  • 2 rødløk (ca. 200 g), delt i fire
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 bunt koriander, fersk kun blader
  • 1 ts salt
  • ½ ts malt svart pepper
  • 2 ts spisskummen, malt
  • ½ ts ingefær, malt
  • 1 ts paprikakrydder
  • 2 klyper safran tråd
  • 1 stykke appelsinskall (1 x 4 cm strimmel), ingen hvit hinne
  • 50 g olivenolje
  • 1 kanelstang
  • 700 - 800 g lammeskulder, uten bein delt i terninger (3 cm)
  • 800 g skrelte tomater
  • 40 g tomatpuré
  • 2 ss honning
  • 1 ts kanel, malt

Pilaf

  • 2 ss berberis, tørket (se tips) (valgfritt)
  • 1150 gram vann, varmt pluss ekstra til bløtlegging
  • 200 g basmatiris
  • 100 g quinoa, hvit
  • 1 gul løk (ca. 120 g), delt i fire
  • 40 g druekjerneolje
  • 1 ts spisskummen, malt
  • ½ ts kanel, malt
  • 1 ts kardemomme, malt
  • 1 ts salt pluss ekstra etter smak
  • 2 ts grønnsaksbuljong (se tips)
  • 40 g smør, saltet
  • 30 g mandler, blansjerte til pynt
  • ½ granateple kun frø
  • 2 kvister flatbladet persille, fersk kun blader, delt i biter
  • 2 kvister mynte, fersk kun blader, delt i biter
  • 1 klype safran lagt i 1 ss varmt vann

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
699.3 kcal / 2937.2 kJ
Proteína
40.5 g
Grasa
31.4 g
Carbohidratos
60.2 g
Fibra
10 g
Grasa saturada
8.1 g
Sodio
1606.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo