Pasta med spinat og sitron
TM31 TM5 TM6

Pasta med spinat og sitron

(Ninguna valoración)

Ingredientes

Pasta

  • 150 g lupinmel (se tips)
  • 70 g maisstivelse, pluss ekstra til dryssing
  • 1 ½ ts xanthan gum
  • 1 klype muskatnøtt, malt
  • 60 g spinatblad, fersk
  • 2 ts salt
  • 2 egg
  • 2040 g vann

Sitronsaus

  • 50 g parmesanost, delt i biter (3 cm), pluss ekstra til servering
  • 500 g vann
  • 2 bunter asparges, grønn, delt i biter (ca. 4 cm)
  • 1 hvitløksfedd
  • 30 g smør, usaltet
  • 120 g helmelk
  • 250 g mascarpone
  • ½ sitron, kun saft (ca. 20 g)
  • ¼ ts salt
  • ½ ts malt svart pepper
  • sitronolje, til servering (valgfritt)

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
2496.5 kJ / 594.3 kcal
Proteína
27.4 g
Carbohidratos
19.2 g
Grasa
43.5 g
Grasa saturada
23.2 g
Fibra
9.3 g
Sodio
1498 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas