Dispositivos y accesorios
Pasta med spinat og sitron
Prep. 45min
Total 1h 20min
4 porsjoner
Ingredientes
Pasta
-
lupinmel (se tips)150 g
-
maisstivelse pluss ekstra til dryssing70 g
-
xanthan gum1 ½ ts
-
muskatnøtt, malt1 klype
-
spinatblad, fersk60 g
-
salt2 ts
-
egg2
-
vann2040 g
Sitronsaus
-
parmesanost delt i biter (3 cm), pluss ekstra til servering50 g
-
vann500 g
-
asparges, grønn delt i biter (ca. 4 cm)2 bunter
-
hvitløksfedd1
-
smør, usaltet30 g
-
helmelk120 g
-
mascarpone250 g
-
sitron kun saft (ca. 20 g)½
-
salt¼ ts
-
malt svart pepper½ ts
-
sitronolje til servering (valgfritt)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
1498 mg
Proteína
27.4 g
Calorías
2496.5 kJ /
594.3 kcal
Grasa
43.5 g
Fibra
9.3 g
Grasa saturada
23.2 g
Carbohidratos
19.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenfri mat
94 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kylling Penne med safran
Ninguna calificación
Makaronigrateng med flaskegresskar
Ninguna calificación
Kylling-tagliatelle med pesto
Ninguna calificación
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Ninguna calificación
Pasta med tomat og aubergine
45min
Kremet ertepasta
Ninguna calificación
Rekelinguine med krabbe
Ninguna calificación
Squashpasta med røkt laks
Ninguna calificación
Ravioli med reke og asparges basilikum
Ninguna calificación
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Ninguna calificación
Vegetarlasagne
Ninguna calificación
Makaronigrateng
Ninguna calificación