Dispositivos y accesorios
Kålruletter
Prep. 35min
Total 1h 50min
10 stykker
Ingredientes
Kålruletter
-
savoykålblader store10
-
ris, langkornet200 g
-
vann1700 g
-
løk, gul delt i to120 g
-
hvitløksfedd2
-
gulrøtter delt i biter (1-2 cm)100 g
-
flatbladet persille, fersk kun blader6 kvister
-
smør30 g
-
kyllingbryst filet, med eller uten skinn delt i biter (3-4 cm)250 g
-
svinekjøttdeig200 g
-
havsalt2 ts
-
malt svart pepper½ ts
Tomatsaus
-
løk, gul delt i to100 g
-
hvitløksfedd2
-
smør30 g
-
tomat, på boks800 g
-
grønnsaksbuljong (se tips)1 - 2 ss
-
havsalt etter smak½ ts
-
malt svart pepper etter smak¼ ts
-
maismel2 ts
-
rårørsukker½ ts
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 stykke
Sodio
1437.3 mg
Proteína
12.7 g
Calorías
896 kJ /
213 kcal
Grasa
7.8 g
Fibra
2.5 g
Grasa saturada
3.1 g
Carbohidratos
22 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Polsk mat: Middag og tilbehør
8 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kung Pao kylling
Ninguna calificación
Tradisjonell østerriksk gulasj
Ninguna calificación
Pulled pork burger
Ninguna calificación
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Ninguna calificación
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Ninguna calificación
Pastasaus av skinke og purre
Ninguna calificación
Biff i stout
Ninguna calificación
Kroningskylling
Ninguna calificación
Tandoori kyllingwraps
Ninguna calificación
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Ninguna calificación
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Ninguna calificación
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Ninguna calificación