Versiones compatibles
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Zalm en aardappelen
- boter, om in te vetten
- 4 verse zalmfilets, ontveld (120-200 g per stuk, ong. 2 cm dik)
- 1 citroen, bij voorkeur biologisch, geraspte schil en sap
- 1 ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 500 g water
- 600 g aardappelen, in stukken (2-3 cm)
Champignonroomsaus
- 100 g sjalotten, gehalveerd
- 10 g boter
- 300 g verse champignons, in plakjes
- 50 g droge witte wijn
- 50 g room
-
200
g smeerkaas (bijv. La vache qui rit ®)
o 200 g roomkaas - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- zout, naar smaak
- vers gemalen peper, naar smaak
- Inf. nutricional
- por 1 portie
- Calorías
- 2763 kJ / 660 kcal
- Proteína
- 45 g
- Carbohidratos
- 27 g
- Grasa
- 48 g
- Grasa saturada
- 17 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 1137 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Citroen-kokos bliss balletjes
Ninguna calificación
Oost-Europese brunch
Ninguna calificación
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Ninguna calificación
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Groentencurry met rijst
Ninguna calificación
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Chili con carne
40min
Crostini met champignons en fontinakaas
Ninguna calificación
Salade met kip en spelt
1h 15min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min
Rundvlees Stroganoff
1h