Dispositivos y accesorios
Stone fruit crumble
Prep. 15min
Total 1h 15min
12 portions
Ingredientes
Base
-
butter softend, plus extra for greasing120 g
-
eggs2
-
caster sugar220 - 250 g
-
self-raising flour300 g
-
peaches stones removed and cut into eighths1000 g
Crumble
-
plain flour200 g
-
butter softened100 g
-
raw sugar60 - 80 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
277.9 mg
Proteína
6.7 g
Calorías
1839.8 kJ /
438 kcal
Grasa
16.6 g
Fibra
3.5 g
Grasa saturada
6.9 g
Carbohidratos
65.3 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Apple cake
1h
Caramel macadamia slice
45min
Apple shortcake
1h 50min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Pear and peach crumble
50min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2h 40min
Apple sponge pudding
1h 20min
Apple cinnamon muffins
40min
Apple tea cakes
1h 10min
Lemon and coconut blondies
40min
Date and nut loaf
1h 20min
Apple and cinnamon muffins
35min