Dispositivos y accesorios
Almond Pulp Galette with Tomatoes
Prep. 40min
Total 1h 50min
12 slices
Ingredientes
Dough
-
all-purpose flour5 oz
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)4 oz
-
salt½ tsp
-
unsalted butter diced, frozen2 ½ oz
-
large egg1
-
ice water as needed2 - 3 tbsp
-
lemon1
Herbed Cheese Filling
-
6 oz ricotta cheese, crumbledgoat cheese crumbled6 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
mixed dried herbs thyme, rosemary, chives1 tbsp
-
garlic powder½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Roasted Tomatoes
-
heirloom cherry tomatoes16 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to brush1 tbsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Assembly
-
everything bagel seasoning (see Tip)
-
fresh basil leaves to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
348 mg
Proteína
10 g
Calorías
925 kJ /
221 kcal
Grasa
14 g
Fibra
4 g
Grasa saturada
7 g
Carbohidratos
15 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Holidays at Home
28 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
No Waste
13 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Cauliflower Mash
25min
Black Tahini Banana Bread
1h 20min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3h
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8h 30min
Oat Milk
1h 10min
Flour Tortilla
1h
Coconut Milk
25min
Black Tahini
20min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13h 20min
Turmeric Dressing
10min
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min