Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g glacé cherries
- 100 g mixed peel
- 650 g mixed dried fruit (e.g. raisins, currants, sultanas)
- boiling water, for soaking
- 220 g butter, cut into pieces and softened, plus extra for greasing
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 1 orange, zest only, no white pith
- 50 g blanched almonds or nuts of choice (e.g. hazelnuts, pistachios), plus extra for decortaing (optional)
- 220 g brown sugar
- 5 eggs
- 1 tsp mixed spice
- 1 tsp instant granulated coffee
- 1 tsp cocoa powder
- 1 tsp molasses or black treacle
- 220 g plain flour
- water, for sprinkling
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1638 kJ / 390 kcal
- Proteína
- 5.6 g
- Carbohidratos
- 59 g
- Grasa
- 15 g
- Grasa saturada
- 8 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sodio
- 151.3 mg
Recetas alternativas
Sago plum pudding
28h 15min
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Home-style sponge cake
2h 30min
Apple cake
1h
Lemon cake
2h
Steak and kidney pudding
3h 45min
Double ginger and pear cake
1h 35min
Traditional Christmas cake
3h 15min
Gluten free Christmas fruit cake
7h 35min
Christmas cake
196h 35 min
Date and nut loaf
1h 20min
Citrus marmalade
2h 20min