Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g water, plus extra for soaking skewers
- 500 g chicken thigh fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 70 g red onion
- ½ stalk fresh lemongrass, white part only, cut into thin slices (optional)
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 tsp lime juice
- 1 garlic clove
- 2 pinches salt, to taste, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra to season
- 200 g basmati rice
- 400 g coconut milk
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 - 2 tbsp light olive oil, for frying
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 563.4 kJ / 134.1 kcal
- Proteína
- 7.5 g
- Carbohidratos
- 6 g
- Grasa
- 9 g
- Grasa saturada
- 4.6 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sodio
- 59.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Aussie meat pies
2h
Bliss ball rocket skewers
30min
Gravity cake
2h
Meatballs with Romesco sauce
1h 40min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3h 40min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Chicken and warm potato salad
55min
Herbed chicken hors d'oeuvres
35min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30min
Spiralised vegetable soup
9h
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5min
Honeycomb ice cream slice
4h 10min