Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- Fraisier sponge
- 10 - 12 macarons with strawberry cream cheese ganache (see Tips)
Lime ganache for sable choux
- 10 g titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, cut into small pieces
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly of mini croquembouche
- 250 g caster sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- boiling water
- edible flowers, to decorate (optional)
- 50 g vinegar
Assembly of show stopper cake
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2264.5 kJ / 539.2 kcal
- Proteína
- 9.8 g
- Carbohidratos
- 54.6 g
- Grasa
- 32.3 g
- Grasa saturada
- 16.7 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sodio
- 116.8 mg
Recetas alternativas
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
2h 30min
Caramel toffees
2h
Caramel sauce
1h 30min
Honeycomb
1h 30min
Salted caramel ice cream
14h
Honeycomb
1h 30min
Strawberry and rose water macarons
2h 50min
Gluten free gingerbread house
4h 45min
Rosewater madeleines
30min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Chocolate caramel bars
1h 40min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h