Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- Fraisier sponge
- 10 - 12 macarons with strawberry cream cheese ganache (see Tips)
Lime ganache for sable choux
- 10 g titanium strength gelatine leaves
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, cut into small pieces
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly of mini croquembouche
- 250 g caster sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- boiling water
- edible flowers, to decorate (optional)
- 50 g vinegar
Assembly of show stopper cake
- icing sugar, to dust
- edible flowers, to decorate (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2264.5 kJ / 539.2 kcal
- Proteína
- 9.8 g
- Carbohidratos
- 54.6 g
- Grasa
- 32.3 g
- Grasa saturada
- 16.7 g
- Fibra
- 1.6 g
- Sodio
- 116.8 mg
Recetas alternativas
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Gluten free gingerbread house
4h 45min
Strawberry and rose water macarons
2h 50min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Hedgehog honeycomb slice
2h 35min
Crème caramels
7h 45min
Chocolate miso eclairs
1h 45min
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Chocolate truffle cake
2h 15min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min