Gluten free choux puffs with Swiss meringue
TM6 TM5 TM31

Gluten free choux puffs with Swiss meringue

3.9 (13 valoraciones )

Ingredientes

Choux puffs

  • 250 g water
  • 1 pinch salt
  • 120 g salted butter, cut into pieces
  • 70 g potato starch
  • 90 g white rice flour (see Tips)
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 4 eggs

Swiss meringue

  • 100 g white sugar
  • 2 egg whites
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 pinch salt
  • ½ tsp vanilla bean, split into halves lengthways and seeds scraped
  • 1 - 2 drops natural pink food colouring (optional)
  • pure icing sugar, for dusting

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
242.6 kJ / 57.8 kcal
Proteína
1.6 g
Carbohidratos
7.9 g
Grasa
4 g
Grasa saturada
2.3 g
Fibra
0.1 g
Sodio
48.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas