Dispositivos y accesorios
Skotske egg med sellerirot og gulrotsalat
Prep. 30min
Total 50min
6 porsjoner
Ingredientes
Egg
-
egg, medium kalde6
-
vann for å fylle opp til 1 l
Sellerirot-gulrotsalat
-
sellerirot delt i biter (2 cm)300 g
-
gulrot delt i biter (2 cm)300 g
-
yoghurt naturell100 g
-
majones20 g
-
sitronsaft ferskpresset10 g
-
honning10 g
-
salt1 ts
-
hvit pepper2 klype
Skotske egg
-
sjalottløk delt i to50 g
-
persille, fersk bare blader2 kvister
-
kjøtt, uten bein, med eller uten skinn delt i biter (3 cm)600 g
-
egg, medium2
-
sennep15 g
-
brødsmuler, tørket
-
salt1 ½ ts
-
hvit pepper½ ts
-
hvetemel til dryssing20 g
-
brødsmuler, tørket70 g
-
frityrsteke olje1500 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Sodio
742 mg
Proteína
32.8 g
Calorías
1933 kJ /
462 kcal
Grasa
26 g
Fibra
3.3 g
Grasa saturada
5.7 g
Carbohidratos
24.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Påskeoppskrifter
10 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kung Pao kylling
Ninguna calificación
Tradisjonell østerriksk gulasj
Ninguna calificación
Pulled pork burger
Ninguna calificación
Slow cooked kjøttboller i tomatsaus
Ninguna calificación
Lammelårrull med havrerot og søtpotet
Ninguna calificación
Pastasaus av skinke og purre
Ninguna calificación
Biff i stout
Ninguna calificación
Kroningskylling
Ninguna calificación
Tandoori kyllingwraps
Ninguna calificación
Vietnamesisk kylling med ris (glutenfri)
Ninguna calificación
Kyllingkebab med sitrondressing og sommersalat
Ninguna calificación
Greske lammekjøttboller (Keftethes)
Ninguna calificación