Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Almond milk
- 150 g almonds
- 1000 g water
Pancakes
- 3 eggs
- 120 g ripe banana, cut into pieces
- 60 g gluten free plain flour
- ½ tsp gluten free baking powder
- vegetable oil, to cook
- fresh fruit, to serve
- pure maple syrup or liquid sweetener of choice, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 524.1 kJ / 124.8 kcal
- Proteína
- 3.2 g
- Carbohidratos
- 13.1 g
- Grasa
- 5.8 g
- Grasa saturada
- 0.5 g
- Fibra
- 1.8 g
- Sodio
- 44.1 mg
Recetas alternativas
Tofu chocolate ice cream
6h 10min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1h 25 min
Raw strawberry cheesecake
7h 45min
Gluten Free Brownies
1h 20min
Gluten-free cinnamon doughnuts
25min
Dark chocolate pecan bites
1h 5min
Protein Boosted Pancakes
40min
Gluten and grain free bread rolls cooked in a cast iron pot
1h 20min
Cacao avocado smoothie cups (Toddlers and beyond)
10min
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5min
Almond and blueberry breakfast muffins
50min
Fluffy Free-from Pancakes or Waffles
30min