Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 120 g grapeseed oil, plus extra to grease (see Tips)
- 70 g hazelnuts, without skin, plus extra 2 tbsp hazelnuts, without skins, roughly chopped, to sprinkle
- 3 - 4 ripe bananas, cut into pieces (approx. 350 g)
- 1 egg
- 2 tsp natural vanilla extract
- 100 g brown sugar, plus extra 1 tbsp (optional), to sprinkle
- 250 g plain flour
- 2 tsp cocoa powder (see Tips)
- 2 tsp baking powder
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 2 pinches sea salt
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1417.2 kJ / 338.7 kcal
- Proteína
- 5 g
- Carbohidratos
- 39.1 g
- Grasa
- 18.9 g
- Grasa saturada
- 1.9 g
- Fibra
- 2.8 g
- Sodio
- 231.6 mg
Recetas alternativas
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min
Peach and cardamom pie
1h 35 min
Mini carrot and almond cakes
1h 25min
Dark chocolate cookies with cream cheese filling
2h 30min
Tropical upside down pineapple cake
1h 10min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40min
Coconut almond "snowballs"
35 min
Citrus and spice spider web cheesecake
6h 10 min
Amaretto biscuits
30 min
Frozen Coconut Lime Cake
8h 25min
Pear and chocolate frangipane
2h
Cherry and peach loaf
1h 55min