Dispositivos y accesorios
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
Prep. 10min
Total 3h
12 slices
Ingredientes
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
brown rice flour plus extra to dust200 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
oil to grease
-
water to spray
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
478.9 mg
Proteína
4.4 g
Calorías
932.6 kJ /
222.9 kcal
Grasa
1.2 g
Fibra
5.9 g
Grasa saturada
0.3 g
Carbohidratos
49.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Baking bread in cast iron
6 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Gluten-Free Focaccia Bread
1h
Gluten free bread rolls
2h 30min
Gluten free focaccia bread
1h
Gluten free flour mix
10min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten free pita bread
1h 15min
Buckwheat bread
2h 5min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten free pizza dough
2h
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min