Dispositivos y accesorios
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
Prep. 10min
Total 3h
12 slices
Ingredientes
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
brown rice flour plus extra to dust200 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
oil to grease
-
water to spray
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
478.9 mg
Proteína
4.4 g
Calorías
932.6 kJ /
222.9 kcal
Grasa
1.2 g
Fibra
5.9 g
Grasa saturada
0.3 g
Carbohidratos
49.8 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Baking bread in cast iron
6 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Gluten free focaccia bread
1h
That's a wrap (Noni Jenkins)
55min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Aquafaba meringue kisses
2h 30min
Gluten free tortillas
40min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1h 20min
Gluten free sourdough bread
192h 20min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Buckwheat and almond slider buns
1h 15min
Gluten free pizza dough
2h
Gluten free bread rolls
2h 30min