Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 large onion, cut into halves
- 1 tbsp curry powder (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 50 g salted butter
- 1000 g water
- 300 g long grain white rice
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- 4 eggs
- 1 potato, cut into small cubes (1 cm)
- 400 - 500 g smoked haddock or other smoked fish (see Tips)
- lemon wedges, to serve
- ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1717.9 kJ / 410.6 kcal
- Proteína
- 27.3 g
- Carbohidratos
- 49.2 g
- Grasa
- 10.8 g
- Grasa saturada
- 5.5 g
- Fibra
- 2.5 g
- Sodio
- 987.2 mg
Recetas alternativas
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2h 15min
Christmas mince pies
1h 40min
Kedgeree
45min
Cottage pie
1h 30min
Carrot and swede mash
25min
Rhubarb crumble
45min
Sausage and butter bean winter stew
25min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min