Dispositivos y accesorios
Steinsopprisotto
Prep. 10min
Total 35min
4 porsjoner
Ingredientes
-
persille, fersk1 bunt
-
sjalottløk delt i to30 g
-
40 g sopp, tørket, delt i bitersteinsopp, fersk delt i biter300 g
-
"extra virgin" oliven olje30 g
-
risottoris320 g
-
tørr hvitvin60 g
-
1 ts kjøttbuljongpastesalt1 ts
-
vann800 g
-
smør delt i biter30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 porsjon
Proteína
8.1 g
Calorías
1861 kJ /
444 kcal
Grasa
14.4 g
Fibra
2.1 g
Carbohidratos
69.5 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Da. Nå. Alltid.
50 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kylling Penne med safran
Ninguna calificación
Makaronigrateng med flaskegresskar
Ninguna calificación
Kylling-tagliatelle med pesto
Ninguna calificación
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Ninguna calificación
Pasta med tomat og aubergine
45min
Kremet ertepasta
Ninguna calificación
Rekelinguine med krabbe
Ninguna calificación
Squashpasta med røkt laks
Ninguna calificación
Ravioli med reke og asparges basilikum
Ninguna calificación
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Ninguna calificación
Vegetarlasagne
Ninguna calificación
Makaronigrateng
Ninguna calificación