Slow Cooked Kalvestuing
TM6

Slow Cooked Kalvestuing

( Ninguna valoración )

Ingredientes

  • 1 hvitløksfedd
  • 1 kvist timian, fersk
  • 2 laubærblad, fersk
  • 1 stangselleri delt i biter
  • 1 bunt flatbladet persille, fersk
  • 100 g purreløk delt i biter (1,5 cm)
  • 150 g gulrot delt i biter (1,5 cm)
  • 1 ts salt juster etter smak
  • 1 ts hvit pepper juster etter smak
  • 900 g vann
  • 1000 g kalvekjøtt i terninger (2-3 cm)
  • 500 g liten sjampinjong, fersk delt i to
  • 50 g smør
  • 50 g hvetemel
  • 100 g kremfløte, 35 % fett
  • 2 eggeplomme

Inf. nutricional
por 1 porsjon
Calorías
454 kcal / 1892 kJ
Proteína
34.8 g
Grasa
30.7 g
Carbohidratos
9.7 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas

Mostrar todo