Se necesita el Cubrecuchillas Thermomix®

Para preparar esta receta necesita el Cubrecuchillas Thermomix® Más información

Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
TM6

Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw

4.5 (4 valoraciones )

Ingredientes

  • 4 verse kabeljauwfilets, met vel (± 150-200 g elk)
  • 20 g extra vergine olijfolie
  • 4 takjes verse tijm, en iets meer om af te werken
  • 2 tl geraspte citroenschil, en iets meer om af te werken
  • 2180 g water
  • 30 g citroensap, vers geperst, en 1 tl om af te werken
  • 30 g sjalotten, gehalveerd
  • 200 g rode bieten, in stukken (2-3 cm)
  • 240 g risottorijst, bv. Carnaroli of Arborio
  • 130 g droge witte wijn
  • 1 volle tl groentebouillonpasta
    o ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
  • 1 - 2 stengels vers citroengras, in schijfjes (2 mm)
  • 1 tl zout
  • 2 snuifjes gemalen witte peper
  • 40 g boter, in stukken

Inf. nutricional
por 1 portie
Calorías
2365.8 kJ / 562.5 kcal
Proteína
42.3 g
Carbohidratos
53 g
Grasa
18.5 g
Grasa saturada
6.8 g
Fibra
2.7 g
Sodio
1501.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas